Blog

Krijtlandpad etappe 4

Op 80 kilometer staan Roelof en Patricia weer, met hun mobiele verzorgingspost. Op tijd want ik kan wel een refill van mijn softflask gebruiken. Maar ik wil hier ook niet te lang blijven. De vaste routine. Ik vul mijn softflask en drink wat cola. Sander pakt zijn zak chips en drinkt ook wat.  Maastricht lonkt!Meer lezen over “Krijtlandpad etappe 4”

Krijtlandpad etappe 3

Op 50 kilometer komen we aan op het Drielandenpunt. Roelof en Patricia staan daar weer. Wat een luxe. Even zitten. Even nog een cola. Patricia vraagt of ik wat wil eten. Maar daar heb ik even geen zin in. Puur even wat drinken. Sander pakt nog wat chips, hij heeft een maag van staal. OngeveerMeer lezen over “Krijtlandpad etappe 3”

Krijtlandpad etappe 2

De stad slaapt nog. We lopen door de Stationstraat en aan het einde slaan we links af. De verlichte bomen achter ons latend lopen we het duister in van het Wyck Ceramique. Ik krijg een berichtje binnen via de WhatsApp maar besteed er geen aandacht aan. Na bijna 2 kilometer staan Roelof en Patricia opMeer lezen over “Krijtlandpad etappe 2”

Krijtlandpad etappe 1

De wekker gaat om 4:00 uur in de ochtend. Ik vervloek even het vroege tijdstip. Maar ik besef dat ik goed geslapen heb en klaar ben voor mijn tocht. Mijn avontuur. De wekker zet ik stil en ik kruip uit bed. Mijn spullen staan klaar, en ik ben klaar. De dag begint, vroeg. Had mijMeer lezen over “Krijtlandpad etappe 1”


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: